EM Drink

USD 24.75
Bunuh COVID sebelum anda TERBUNUH

Product Details

[8:23 PM, 5/30/2021] Tita Kak Liza Alkhauthar: Esok pagi akak akan cuba sebaik mungkin utk arrange kan 100 botol ke madrasah.

Biasanya yg jauh kami guna postlaju atau ktmb.

Bas akak dah check ke Tumpat tak ada dr sini
[8:24 PM, 5/30/2021] Tita Kak Liza Alkhauthar: Utk hantar kpd Nana
Esok akak cdg nak pergi sendiri hantar. Lama tak jumpa Nana. Nak ambil peluang ni berjumpa
[8:32 PM, 5/30/2021] Tita Kak Liza Alkhauthar: APA ITU EM DRINK


EM Drink menggunakan kaedah fermentasi / penapaian bg mewujudkan effective microb iaitu bakteria baik yg mampu meningkatkan antibodi tubuh manusia.

Merawat serta mencegah penyakit bawaan virus seperti selesema, demam, batuk, sakit tekak, ulser, mulut dan nafas berbau serta kulit yg merekah.

Sgt berkesan utk kekal cergas dan menghilangkan sakit2 badan, jika diminum berterusan.

Sesuai utk semua peringkat umur.

Tiada kandungan gula tambahan.


Sgt sesuai utk pesakit diabetis juga.Akan cergaskan mrk.

Sangat membantu kesembuhan kepada pesakit covid.

 


Kandungan :

Air Suling
Tebu Hitam ( molases)
Ragi
Effective microb


PENGIKTIRAFAN DRP EM JAPAN.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Dlm badan kita Allah letakkan bertrilion microb.

Microb hidup dlm 2 corak.

1.Microb Baik.
2.Microb Jahat.

Peranan Microb adalah utk kita terus hidup, yang mana dlm kelangsungan hidup ini ada org sihat tubuh badannya.
Ada pula org sakit teruk dan ada yg sakit dtg dan pergi.

Kehidupan microb dlm tubuh cukup simbolik.

Cuma kita lupa. Pemakanan apa yg harus kita beri pada microb dlm tubuh ini?


Kenapa kita batuk.Kenapa kita selsema.kenapa kita lesu?

Jawapannya microb dlm tubuh kita telah ditakluki oleh microb jahat.

Bagaimana utk merubah dari bilangan microb jahat yg banyak utk masuk dlm microb baik?

Jawapan saya : EM Drink.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cara Penggunaan EM DRINK:
📌Goncang sebelum minum
📌Simpan di tempat bersuhu bilik
📌JANGAN terdedah kpd cahaya matahari, cthnye di dalam kereta
📌JANGAN simpan di dalam peti sejuk
📌Bagi yg POSITIVE Covid @ ada simptom2 Covid - Habiskan 1 botol sehari selama 4 Hari berturut2.
📌Banyakkan minum air masak, sangat2 cepar berkesan dengan air yang banyak
📌JANGAN minum EMD serentak dgn ubat doktor. JARAKKAN selama 2 jam

📌Sesuai untuk semua umur
📌Haid / Mengandung dan Berpantang / Menyusu lebih baik minum 
📌Untuk anak2 boleh dicairkan
📌JANGAN CAMPUR dengan gula atau madu dan lain2 campuran

Delivery date

1-2 days

editor notes

Need custom outfit and size? Contact us for free consultancy.

Helpline: 60143700220

Size & Fit

Model wears : MYR/XS

Model's height: 178 cm/5'10”

Look After Me

Hand Wash & Machine Wash

About Me

Always add an instant glamour to your look everyday by slipping on this look by Neng Geulis. Note this, to influence or be influence!

Recently Viewed

Back To Top